Minden Alfa Romeo autónak van egy egyedi azonosító kódja, a neve VIN. Ez a szám fontos információkat tartalmaz az autóról, például a gyártóról, a modellévről vagy a motortípusról. Ha valaki autót akar venni, az Alfa Romeo VIN számának dekódolása jó módja annak, hogy ellenőrizze, hogy az autót nem lopták-e el, nem sérültek-e meg vagy nem módosították-e illegálisan. Tehát hol találja a VIN Alfa Romeo és hogyan kell dekódolni? Azt javasoljuk, az alábbiakban.

Alfa Romeo – VIN dekódolás

Az Alfa Romeo VIN dekódolása lehetővé teszi, hogy részletes információkat kapjon az autóról, mivel minden ALVÁZSZÁM sok fontos járműadatot tartalmaz. Az alfa Romeo általános specifikációi mellett, mint például a modellév, a gyártás vagy a gyártás országa, a VIN dekóder olyan kulcsfontosságú információkat nyújt, amelyek hasznosak lehetnek a jármű vásárlás előtti ellenőrzésében. Különösen, ha az Alfa Romeo lesz regisztrálva Lengyelországban először. Az ALVÁZszám dekódolásával ellenőrizheti, hogy az Alfa Romeo eredetileg milyen felszereléssel rendelkezik, a lakk színe, a kárpit típusa vagy a légzsákok száma. Bármilyen ténybeli összeférhetetlenség arra utalhat, hogy a jármű a múltban hibásan viselkedett.

Alfa Romeo – hol található a VIN?

Megtalálni a VIN egy Alfa Romeo autó nem mindig könnyű. Különösen azért, mert a gyártók helyen 17 számjegyű kód nem mindig a tipikus helyeken. Szóval, hol található a VIN az Alfa Romeo 147-ben? Évjáratok 2000 – 2006 volt egy ALVÁZszám elhelyezett oldalán megerősítése, jobb közelében az ülés nyílásba a jobb lengéscsillapító. A 156-oson is van egy ALVÁZlemez az elülső megerősítésen. Hagyományosabban, mert a padlón a jobb oldalon az utasülés helyezett vin Alfa Romeo modell 159 a 2005-2010. Ugyanez igaz a régebbi Alfa Romeo 166 1999-2003, mint a VIN jármű a padlón mellett az utasülés egy fix alkatrész.

Érdemes megjegyezni, hogy a legmegbízhatóbb a testszám, amelyet rögzített elemre bélyegeznek, és nem az ragasztottra. A zsúfolt alvázszámbármilyen zavara arra utalhat, hogy probléma lehet a járművel.

Alfa Romeo – VIN ellenőrzés

Az Alfa Romeo azonosító számának visszafejtése lehetővé teszi, hogy megismerkedjen a jármű vel kapcsolatos fontos részletekkel. A jármű előzményjelentése információkat tartalmazhat a fogyasztásmérő állapotáról, az esetleges lopásról, sérülésről vagy a berendezésről. Ezek a szempontok jelentős szerepet játszanak, ha vásárol egy autót, különösen, ha alfa Romeo külföldről importálták. Szóval hogyan tudom ellenőrizni a VIN Alfa Romeo? Egyszerűen töltse ki az alábbi űrlapot, és használja az Ingyenes vagy fizetős változata az Alfa Romeo jármű jelentés. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a költségek a teljes jelentés a történelem, a jármű kicsi ahhoz képest, hogy az ár, hogy tudunk fizetni egy autó, amely megsérült, vagy ellopták előtt.